menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Purmerend weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Purmerend

Een kundige Mediator uit Purmerend helpt u graag verder.

Mediator Purmerend, een win-win situatie voor beide partijen

U maakt gebruik van mediation wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen escaleren en er een advocaat aan te pas moet komen. Namelijk, bij een rechterlijke uitspraak altijd sprake zijn dat één van de betrokken partijen de zaak verliest, waardoor de werkelijke oorzaak van een conflict niet is opgelost. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een setting met een mediator zal deze alleen vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Uiteraard geeft de mediator informatie die benodigd is. De goede intentie van beide partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een passende oplossing te komen. Van beide partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en begrip hebben voor elkaars situatie.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In deze overeenkomst staan alle regels, zoals het waarborgen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Zodra alle problemen boven water zijn en eventueel goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de mogelijke oplossingen. In de afrondingsfase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing zal worden vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is besproken.

Een mediator uit Purmerend kan onder andere worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke geschillen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
647
Klanten geholpen met mediators vergelijken
4.084
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Purmerend

Heeft u een zakelijke mediator uit Purmerend nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Purmerend of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Purmerend.

mac
mac
img

Ik ben Gökhan Wismans, regiomanager in Purmerend. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Purmerend.

Op zoek naar betaalbare mediators uit Purmerend?

Met mediation hoeft u niet naar de rechtbank te gaan. Misschien wint u uw zaak wel voor de rechter als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de betrokken partijen is kapot en moeizaam te herstellen. De gevolgen kunnen dan enorm groot zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op financieel gebied kunt u ook behoorlijke schade oplopen.

De verliezer dient bij een gerechtelijk vonnis ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als betrokken partijen tot een oplossing weten te komen, dan is dit vooral de verdienste aan henzelf en doordat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Welk conflict u ook heeft, er bestaat altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Bent u op zoek naar een mediator in Purmerend? Zorg ervoor dat uw conflict snel tot het verleden behoort en laat verschillende betaalbare mediators uit Purmerend verschillende offertes naar u toesturen.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Purmerend te zeggen hebben!

img

Robbert Lengton

Razendsnelle service, voldoende keuze en direct een goede Mediator gevonden! Ik ben normaal niet zo dol op organisaties als Professionals Purmerend maar na deze samenwerking ben ik positief verrast! Bedankt mannen!

img

Annemijn Fikkert

Professionals Purmerend weet wat ze doen. Er werd gewoon snel gehandeld. Het was gewoon goed in orde. Ik zeg doen!

Professionals uit andere branches in Purmerend

Let's Talk

Bij Professionals Purmerend staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier