menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Purmerend weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

boekhoudkantoren Purmerend

Een kundige Boekhouder uit Purmerend helpt u graag verder.

Een boekhouder uit Purmerend vinden

Een belangrijke eis waar u als onderneming wettelijk aan moet voldoen, is het bijhouden van de boekhouding. Uit de boekhouding kan afgeleid worden hoeveel belasting u moet betalen of terugkrijgt. U hebt namelijk te maken met verschillende soorten belastingen. Als u een zelfstandige bedrijfseigenaar bent, is dit inkomstenbelasting, voor een BV geldt de vennootschapsbelasting. Deze belasting is een percentage van de winst die uit de boekhouding blijkt.

Ook btw moet door ondernemers, per kwartaal of maandelijks worden verklaard. Een fatsoenlijke boekhouding is dan onmisbaar. Alle rekeningen die u ontvangt en die u naar klanten zendt, behoren in de boekhouding te worden opgenomen, zodat bedragen voor een btw-aangifte gemakkelijk uit de boekhouding gepakt kunnen worden. Als de belastingdienst het nodig vindt, zullen zij inzicht in uw boekhouding verlangen. Een correcte boekhouding is daarom onmisbaar.

Daarnaast is er nog een belangrijke reden om een gezonde boekhouding te voeren. U hebt dan namelijk veel meer meer kennis over uw eigen organisatie en dat helpt bij een betere bedrijfsvoering. U weet exact wat er binnenkomt en wat eruit gaat en hierdoor kunt u bij belangrijke beslissingen gelijk interfereren zonder in het duister te tasten.

Maar u zult niet de enige bedrijfseigenaar zijn die geen verstand heeft van boekhouden. En als u de facturen en bonnetjes nog op de klassieke wijze in een schoenendoos onderhoudt, dan wordt het snel tijd om een boekhouder uit Purmerend aan te haken. vul hier uw gegevens in en ontvang van verscheidene boekhoudkantoren uit Purmerend een offerte, zodat u uw administratie fatsoenlijk op orde krijgt.

378
Klanten geholpen met boekhoudkantoren vergelijken
4.084
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Purmerend

Waarom een boekhouder uit Purmerend inschakelen

Uw boekhouding in Purmerend moet dus dusdanig worden ingericht dat zowel uw externe partijen, zoals de belastingdienst en uw bank fatsoenlijk inzicht in uw boekhouding hebben. Als u echt niks van boekhouden weet, dan kunt u inderdaad met uw schoenendoos vol met rekeningen en facturen naar uw boekhouder gaan. Hij gaat al deze rekeningen en facturen correct in de boekhouding verwerken, zodat er uiteindelijk een correct overzicht ontstaat van de financiële toestand van uw onderneming.

Hoe wordt de boekhouding tegenwoordig uitgevoerd? Voorheen betekende boekhouden het up-to-date houden van de balansen op papier, en was het noodzakelijk dat de boekhouder zeer goed was in het schriftelijk overzicht bewaren van de boeken. Denk hierbij aan debiteuren en crediteurenbeheer, het grootboek en het kasboek.

Tegenwoordig werken alle boekhouders bijna helemaal digitaal. Alle mutaties worden netjes ingevoerd in een boekhoudprogramma, waarna er keurige overzichten uitgedraaid kunnen worden. Wilt u niet uw gehele boekhouding uitbesteden aan een boekhouder, dan is de nieuwste trend om te boekhouden in de cloud. U voert al uw inkomende en uitgaande facturen in een online boekhoudsysteem in, waarna uw boekhouder vanaf zijn/haar locatie inzicht heeft in uw administratie en voor u overzichten kan opstellen.

Als u prijsopgaven voor een boekhoudkantoor uit Purmerend gaat aanvragen, dan mag u uitgaan van vakkundige boekhouders die ook werken met de laatste digitale hulpmiddelen. Hiermee kunt u veel tijd winnen en daarmee ook geld. Eveneens is het voor uw boekhouder veel gemakkelijker om u snel van adviezen te voorzien.

mac
mac
img

Ik ben Gökhan Wismans, regiomanager in Purmerend. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een boekhoudkantoor uit Purmerend.

Voordelen van een boekhouder in Purmerend

Een fatsoenlijke boekhouder kan veel betekenen voor uw organisatie. Niet alleen wordt uw boekhouding op een juiste wijze bijgehouden, u krijgt zelf ook een heel goed inzicht in uw organisatie. U hoeft geen besluiten meer te nemen op basis van schattingen, maar op basis van de daadwerkelijke cijfers. Zo kunt u veel beter besluiten nemen die aansluiten bij uw onderneming.

Heeft u ook zo’n afkeer aan de blauwe enveloppen die bij u op de deurmat vallen? Of ingewikkelde brieven van verzekeringsmaatschappijen of andere instanties? Helemaal als u ook nog personeel in dienst heeft, dan zult u veel post van meerdere verschillende instanties ontvangen. Bij een gedegen en eerlijke boekhouder in Purmerend kunt u al het contact met deze instanties aan hem laten. Zo kunt u zich ophouden met uw eigen bedrijf en bent u geen tijd kwijt aan administratieve activiteiten of veel tijd kwijt met aan de lijn hangen met allerlei organisaties.

Uw boekhouding bij laten werken is voor een boekhoudkantoor uit Purmerend heel gemakkelijk, want hier zijn zij ontzettend goed in. De waarde van een boekhouder voor uw onderneming komt vooral tot uitdrukking in de analyses van de cijfers en adviezen hoe u kunt bijsturen in uw onderneming. Het is daarom relevant om een goede band met uw boekhouder op te bouwen.

Wilt u uw boekhouding ook professionaliseren? Vul hier dan direct uw gegevens in. U krijgt dan van diverse boekhouders uit Purmerend een offerte, die u gemakkelijk en vlug met elkaar kunt vergelijken. Nadien kunt u profiteren van de vele voordelen die een eigen boekhouder met zich meebrengt.

Recensies

Dit is wat tevreden Boekhouder matches over Professionals Purmerend te zeggen hebben!

img

Marlijn Tuijn

Ik ben via Professionals Purmerend terecht gekomen bij een fijne Boekhouder. Door de deskundigheid van Professionals Purmerend heb ik super snel een goede professional gevonden. Dit heeft mij enorm veel stress bespaart!

img

Florieke Kokshuis

Ik ben erg te spreken over de service van jullie. Binnen een week had ik een nieuwe Boekhouder die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Purmerend

Let's Talk

Bij Professionals Purmerend staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier